Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Frakt:

Vi är alltid dedikerade till att förbättra service och kundshoppingupplevelse. Vi har olika transporter och var och en av dem kan garantera att sjöfarten säkerhet och komfort.

Leveranstid:

Som regel kommer alla order att levereras nästa arbetsdag. Weekend order kommer att skickas till följande måndag morgon. Som en allmän regel, är behandlingstiden och leveranstid totala leveranstiden. Normalt ska objekten efter ankomsten vara i 7-10 dagar. Vi kommer att göra alla våra ansträngningar för att säkerställa att du får paketet i tid.

Leveransläge:

EMS, TNT, DHL, UPS, Fedex Etc.

Orderstatus: När ditt paket skickas, får du en leverans bekräftelse via e-post med spårningsnummer din beställning. Du kan följa din beställning via följande ordning spåra webbplatser via spårningsnummer:

avkastning

Först av allt vill vi att du ska vara lycklig. Vår högsta prioritet är att ge bästa möjliga service. Om du inte är nöjd med din order, rättigheterna förbehåller dig att acceptera en retur eller utbyte. Du har 30 dagar från att ta emot online sjöfarten, för varje produkt för kredit eller

Exchange, förutsatt att varorna är oanvända och i originalförpackning och skick. Men om du vill returnera produkter, måste du kontrollera med vår kundtjänst för att se om dina produkter är lämpliga för din retur. Alla objekt som returneras till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, det vill säga inte slitna, ändras eller tvättas, fäst med alla taggar. Du kommer vara fria att njuta ruturn i 30 dagar när du får den avkastning du beställt, men shoppare är alltid ansvarig för frakten i returen av hela utbytet och returprocess.

Din beställning kommer vanligtvis att levereras inom en till tre arbetsdagar efter mottagandet av betalning. Vi levererar din beställning via GDSK - Global Express Mail Service (Online Tracking).

2. Spårningen antalet paketet kommer att skickas till dig så fort din beställning skickas. Du kan kontrollera spårningsnummer att kontrollera status för din beställning online;

3. Vi kan inte leverera din beställning till en P.O. Box-adress, så se till att ge oss en adress.

Copyright © 2019 www.arkaisk.se. Powered by Skor online
Du har IP-adress: 35.175.191.168     online skor , nike air force , Adidas Originals Zx Flux , new balance Dam , skechers Gymnastikskor , vans Dam , converse All Star , saucony triumph 12 , Timberland Classic